Verblijf

Overnachten

Overnachten in Valencia kan op verschillende manieren. Er is voor elk budget een passende accommodatie beschikbaar!

Toen ik in Valencia woonde verbleef ik gedurende die tijd in een studentenhuis. Hier zul je natuurlijk niet verblijven wanneer je op vakantie naar de stad gaat. Wel heb ik in die periode veel bezoek gehad van vrienden en familie die in verschillende types accommodaties hebben verbleven. Je kunt hierbij denken aan:

– Hotels
– Hostels
– Appartementen

Op deze pagina geef ik je mijn tips voor het vinden van een geschikte accommodatie!

blue background valencia 2

Hotels

Valencia heeft een groot aanbod aan hotels. Zowel luxe suites als simpele kamers. Aan het strand zijn resorts en in het centrum heb je ook kleinschalige hotels. 

Mijn tips:

 • Hotel Balneario las arenas
  Dit luxe hotel ligt direct aan het Malvarossa strand. Het heeft een eigen zwembad en natuurlijk de zee voor de deur, ideaal voor een zonvakantie! Dit hotel valt in de hogere prijsklasse maar is zeer luxueus. Klik hier voor meer informatie…

   

 • Melia plaza
  Dit hotel ligt in het hart van de stad, namelijk op het plein van het gemeentehuis (plaza la ayuntamiento). Dit is de ideale ligging wanneer je veel tijd in het oude centrum denkt door te brengen. Klik hier voor meer informatie…

 • Barceló
  Deze Spaanse hotelketen staat bekend om haar nette en mooie kamers. Dit hotel ligt net iets buiten het centrum maar zowel het strand als het centrum zijn op loopafstand te bereiken. Klik hier voor meer informatie…

 

Valencia heeft nog veel meer hotels, wil je die ook bekijken? Klik dan hier…

blue background valencia 2

Hostels

Voor mensen met een wat kleiner budget zijn hostels vaak een uitkomst, gelukkig heeft Valencia die ook! Naast dat hostels kosten besparen is het vaak ook een leuke en makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen. 

Mijn tips:

 

Valencia heeft nog veel meer hostels, wil je die ook bekijken? Klik dan hier…

blue background valencia 2

Appartementen

Een andere optie is om een appartement te huren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zelf koken en kosten besparen maar heb je vaak ook meer ruimte tot je beschikking.

Mijn tips:

 • Aparthotel
  Wanneer je graag in een appartement wil verblijven maar de service van een hotel wel fijn vindt, is een aparthotel een goede oplossing! Dit aparthotel ligt net iets buiten het centrum maar ligt dichtbij de metro en bushaltes  Klik hier voor meer informatie…

 

Valencia heeft nog veel meer appartementen, wil je die ook bekijken? Klik dan hier…

blue background valencia 2

TIP: Vergelijken

Tegenwoordig is het aanbod van accommodaties op internet heel groot. Verschillende accommodaties bieden vaak deals en kortingen aan in bepaalde periodes en er zijn wel honderden hotels om uit te kiezen.

Zelf geen ik geen voorkeur aan een hotel, hostel of appartement. Meestal ga ik voor de optie met de beste locatie, de beste prijs of de beste recensies. Dat betekent dat ik veel accommodaties vergelijk. Dat lijkt misschien veel tijd te kosten maar gelukkig zijn er tegenwoordig veel websites die al een overzicht voor je hebben gemaakt!

Websites die ik hier voor gebruik zijn:

 

Booking.com
Op booking kun je vrijwel alle soorten accommodaties vinden. Je kunt hier filters instellen waar de accommodatie aan moet voldoen, bijvoorbeeld het aantal sterren of hoeveelheid positieve reviews. Je kunt de hotels rangschikken op bijvoorbeeld prijs per nacht of afstand tot het centrum. Een voordeel is hier dat je de accommodaties ook meteen kunt boeken.
Klik hier om naar de website van booking te gaan…

 

Google travel
Op Google Travel kun je verschillende aanbieders van accommodaties vergelijken. Ook laat Google Travel je goede deals en kortingen zien. Nadeel is wel dat je iets meer tijd kwijt bent om verschillende sites te bezoeken, je kunt de accommodaties namelijk niet direct boeken bij Google.
Klik hier om naar de website van google travel te gaan…

Booking.com
blue background valencia 2

Hieronder is een overzicht te zien met een deel van de beschikbare accommodaties in Valencia. Ook buiten het centrum worden verschillende hotels en appartementen aangeboden. Dit kan soms best wat besparen in prijs!

Booking.com
blue background valencia 2

Zelf zoeken?

Booking.com
Sluit Menu