Persoonlijk reisadvies


Al de verschillende accommodaties, activiteiten en vervoersopties in en voor Valencia kunnen soms best overweldigend zijn. Na een half jaar lang elke dag door de stad gestruind te hebben, kan ik je veel tips en adviezen geven! Ben je bijvoorbeeld 4 dagen in de stad en wil je weten hoe je die tijd optimaal kan benutten? Of wil je weten welk hotel het beste bij jou past?  

Afhankelijk van de grootte van de vraag zal een consult tussen de 25 en 50 euro kosten.Je ontvangt een persoonlijk verslag van mijn adviezen en tips voor jouw perfecte reis naar Valencia. Wanneer ik je een accommodatie of activiteit aanbeveel, ontvang je ook meteen een linkje waar je zelf kunt boeken. Je betaalt enkel voor het consult en zit dus nergens aan vast! 

 

Aanvraag persoonlijk reisadvies

Om jou het perfecte advies te geven wil ik graag een aantal dingen van je weten:

De belangrijkste vraag:

– Welk advies wil je graag van mij ontvangen?
 (Je hebt bijvoorbeeld je vlucht en hotel al geboekt, maar wil een dagschema met activiteiten ontvangen. Of je weet in welk weekend je weg wil, maar weet nog niet met welke luchtvaartmaatschappij je wil vliegen waar je wil verblijven)

Andere vragen:

– Met wie ga je op reis? (familie, vrienden, etc.)
– Wat zijn je interesses? (cultuur, natuur, etc.)

 Via de mail en of telefonisch zullen we bespreken welk advies je graag wil ontvangen. Ik stel je eventueel nog wat extra vragen en ik maak een offerte. Daarna zal er snel een persoonlijk advies voor je klaarliggen!

Bellen

Wil je me persoonlijk spreken over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan! Ik ben te bereiken op:

+31642827430

Mail

Of stuur een mailtje:

info@valenciainformatie.nl

Sluit Menu